Akhirnya Official Rilis di INDO !!! Digimon ReArise (ENG) Android Gameplay



An unknown Digimon calling itself Herissmon has appeared in your smartphone.
Suddenly, a mysterious force known as “Spirals” attack…

This is the tale of your Digimon’s ReArise.

Dive into a story of new faces and old friends in this Friendship Digivolving RPG!

■ A story connecting Digimon and Tamers
A completely original story that follows Tamers and Digimon as they grow and deepen their friendships.
Brand new characters designed and illustrated by Katsuyoshi Nakatsuru, one of the original character designers from the Digimon animated series!

■ Nurturing Digimon-Tamer friendships through shared moments
Watch your Digimon interact and play together in your custom DigiTown.
Connect with other Tamers and work toward common goals.

■ Test the strength of your bonds in battle
Build a personalized Digimon team and prove the power of your friendship in real-time battles of up to 5v5!
Go head-to-head in the Battle Park or team up with fellow Tamers against powerful Digimon in Clash Battles.

■ Train and care for your Digimon
Help your Digimon work out, listen to their unique requests, and unlock the path to Digivolution.
If you grow close and strong enough, they might even Mega Digivolve!

Digimon ReArise is available in the following regions on the App Store and Google Play!
Mexico, Malaysia, Thailand, Brazil, Indonesia

Download :
Playstore :
App Store :
Full Size : 622MB
Device : Mi 8 (6/64)

Official Website :

#DIGIMONReArise #DIGIMON #android

Aplikasi Live Streaming yang biasa saya Gunakan (FREE) for PC,Android & IOS :
===================================
Support the stream:
===================================
For copyright matters please contact Me at : r0ixydragony@gmail.com
———————————————————————-
For Paid Promotion : r0ixydragony@gmail.com
———————————————————————
Also Visit Others Mobile Game Playlist / Playlist Game Mobile Lainnya :

Tencent Games :
—————————————————————-
Netease Games :
—————————————————————-
NEXON & Square ENIX Games :
—————————————————————-
OFFLINE Mobile Games :
=====================================
My PC Spec :
processor : Core i3 8100
Ram : 16 GB
SSD : 120 Galax SSD
VGA : nvidia GTX 1060 6GB
—————————————————-

Terimakasih sudah meluangkan waktu untuk menonton video ini.
Selalu support channel ini biar makin berkembang kedepannya
jangan Lupa untuk Subscribe , Like n Comment , dan jngan lupa jg untuk Share video ini ke teman” kalian jg ^^

I hope You Guys Enjoy the video.. Please support this channel by Subscribe n share this video ^^

Nguồn: https://phim6v.com

Xem thêm bài viết khác: https://phim6v.com/game/

23 thoughts on “Akhirnya Official Rilis di INDO !!! Digimon ReArise (ENG) Android Gameplay

  1. yang mau gabung grup digimon rearise via WA silahkan masuk ke link ini:

    https://chat.whatsapp.com/J3wQWZHqGb65w408iebMOW

  2. Buat yang loading lama itu download data setiap misi map/open semua fitur total size 1gb++ nanti kalu uda download semua data juga cepet

  3. Bang kok syaa kan udah download nih pas di awal tuh di suruh download 213 MB kan udah selesai pas saya keluar game masuk lagi download lagi 213 MB tak tungguin lagi sudah selesai pas besoknya buka lagi download lagi

    Bang ini gimana solusinya agar tidak download lagi bang

  4. Kecewa sama gamenya kebanyakan loading dan perubahan digimonnya sudah diatur sedemikian rupa dari gamenya gk kaya game PS. Menurut gw ini game gacha bertemakan Digimon yg jelek, auto bintang 1

  5. Server Global ama SEA digabung "jadi yg main via Playstore" mohon bersabar ae kduluan start ama yg main di Global "soft launch". Ini game asli nguji kesabaran ane kalo main, dikit -dikit "LOADING", pindah ke menu apapun "LOADING", mana "LOADING" nya "LAMA" sampe kadang" bisa "RECONECT". yang ada malah buat "MALAS" mainin kalo "KONEKSI" nya parah gini. Kalau server "GLOBAL/Soft LAunch" ane bisa pahami "KONEKSI"nya seperti itu. Ini di server "SEA" ga ada beda nya.

    NB: yg bilang ini masih game baru jg, jd wajar koneksi seperti itu.
    ME: kayak game" yg udah ada ajah bro, kalo memang bawaan server nya koneksi nya seperti itu mah, ya ga bakal beda jauh juga kalau kedepannya. Malahan biasa abis MT koneksinya makin "down". entahlah.. "Ini cuman opini gua pribadi selama main ini game yah".

  6. Bang kok di playstore nya malah gak bisa di install malah ada notif perangkat anda tidak konfertebel ? Gimana itu Bang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *